Reivindiquem una agricultura justa i un consum responsable a l’UJI

LinkedIn
Twitter
Facebook

Aprofitant la celebració de la III Fira de Consum Responsable de l’UJI, organitzada pel Vicerectorat de Responsabilitat Social, Polítiques Inclusives i Igualtat, reivindicarem un sistema alimentari més just i sostenible amb el projecte Llaurant un Futur Sostenible.

Del 12 al 22 de desembre instal·larem l’exposició fotogràfica Llaurant un Futur Sostenible. Una exposició col·lectiva on es fa una reflexió de les implicacions socials i ambientals que té l’agricultura en el nostre territori. L’exposició té accés lliure i es podrà visitar en el vestíbul de l’Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals.

El dijous 15 de desembre a les 16 h es durà a terme un taller pràctic sobre com fer conserves, aprofitant el taller farem una reflexió sobre quin tipus de consum fem i quin malbaratament alimentari generem a casa, i quines opcions tenim per poder-lo reduir. El taller és gratuït amb incripció prèvia:

Les activitats formen part del projecte Llaurant un Futur Sostenible, organitzades conjuntament per l’ONG Pankara Ecoglobal i la Fundació Novessendes, i són finançades per la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica.

Etiquetes

Altres notícies

Cicle formatiu: Aliments que transformen el món

El divendres 19 de juliol durem a terme la primera sessió del cicle formatiu Aliments que transformen el món,...

II Jornada Llaurant un Futur Sostenible en l’UJI

El pròxim 9 de març celebrarem la II Jornada Cap a una alimentació justa i sostenible; Recuperant la...

Quins hàbits de consum tenim en Castelló?

En la campanya Llaurant un Futur Sostenible volem saber quins hàbits de consum tenim a Castelló, per això...