Tornar a Recursos

Baralla sostenible

Hem dissenyat 4 jocs per a gaudir amb les amistats i la família, mentre aprenem la importància del consum de proximitat i sostenible. Coneixereu productes, gent i llocs d’arreu del món mentre jugueu a tindre un futur sostenible.

Sinopsi

La baralla compta amb 6 pals (cadascú amb un color i símbol característic) numerats de l’1 al 9 que representen 6 ciutats del món. Cada pal està format per 3 vegetals, 3 persones i 3 mercats. Amb aquesta baralla es poden jugar molts jocs tradicionals de cartes, t’animem a experimentar amb ella. Però, hem dissenyat 4 jocs originals que tracten de conscienciar sobre la importància de comprar productes de proximitat en mercats locals. Estigues en qualsevol part del món, sempre podràs aproximar-te al mercat a comprar verdures i fruites cultivades per agricultors i agricultores locals.

En aquests jocs s’utilitza el terme “Mercat de proximitat” que fa referència a reunir tres cartes (vegetal+persona+mercat) del mateix color. Aquestes cartes representen un mercat local subministrat per agricultors i agricultores de proximitat, un consum sostenible i més ecològic.

Pots descarregar les cartes de la baralla i les instruccions dels 4 jocs en aquesta pàgina.

Descàrregues

La Baralla Sostenible

Cartes del joc la Baralla Sostenible
Descarregar

Salva el planeta

Núm. participants: 2-4 / Durada: 25 minuts / Edat: 10+ anys
Descarregar

Pol·lucionador

Núm. participants: 3-9 / Durada: 15 minuts / Edat: 6+ anys
Descarregar

Cerca el mercat

Núm. participants: qualsevol / Durada: 15 minuts / Edat: 4+ anys
Descarregar

Cartes voladores

Núm. participants: 2, 4 o 6 / Durada: 15 minuts / Edat: 6+ anys
Descarregar

Altres recursos

Veure més